Onze gegevens

Gauthier coaching & training

Sparrenweg 9

2275 Wechelderzande (Antwerpen)

T. +32 [0]495/69.91.04

E.

BTW BE 0841.088.978

Contacteer Gauthier coaching & training

Loading...

Life coach - Individuele Coaching

Waarom individuele coaching

Individuele coaching kan je helpen goed om te gaan met de veranderingen in je leven, niet alleen nu, maar op ieder moment van je levensreis dat je een keuze moet maken.

Een coach helpt en ondersteunt je om een bepaald doel te bereiken. Een life coach geeft je structuur, ondersteuning en feedback, hij of zij helpt je vorm te geven aan je leven, vanuit je diepste wensen en verlangens.

Het doel van een life coach

Het belangrijkste doel van life coaching is het verhogen van je levensgeluk. Door middel van coachingtechnieken gaat de life coach je een zo goed mogelijk inzicht geven in jouw leven.
Jij bepaalt zelf het onderwerp en het doel van de coaching. In elke coachingsessie evalueren we de situatie en werken we aan het doel dat jij wil bereiken.

Life coach focus

Mijn focus is toekomstgericht, ik richt me op de oplossing in plaats van op het probleem. Door te focussen op de oplossing komt men veel sneller daar waar men naartoe wil.

Locatie voor coachingsessies

De coachingsessies kunnen plaatsvinden op verschillende locaties, wederom is dat jouw persoonlijke keuze. Ik ontvang je graag in mijn praktijk in een rustige, ontspannen en discrete sfeer. Bij mooi weer kunnen we zelfs een wandelsessie inlassen in de bosrijke omgeving van Wechelderzande (Antwerpen). Maar de sessies kunnen ook bij jou thuis plaatsvinden of op een locatie door jou gekozen. Hou er steeds rekening mee dat we ongestoord in een rustige omgeving kunnen werken aan jouw doel.

 

Wil je weten of coaching voor jou de juiste keuze is? Neem gerust contact op, telefonisch of via het invulformulier.