Onze gegevens

Gauthier coaching & training

Sparrenweg 9

2275 Wechelderzande (Antwerpen)

T. +32 [0]495/69.91.04

E.

BTW BE 0841.088.978

Contacteer Gauthier coaching & training

Loading...

Het traject

Het traject individuele coaching omvat gemiddeld drie tot vijf gesprekken van anderhalf uur.  Dit ligt niet vast, elk traject is anders en afhankelijk van persoon tot persoon.  Hoe het traject zal verlopen varieërt ook naargelang de doelen die je wenst te bereiken.  Dit wordt verder besproken tijdens het eerste gesprek.

Tijdens het eerste gesprek bepalen we samen wat je specifieke vraag is en hoe we die gaan aanpakken.  We maken tijd om kennis te maken, om de werkwijze van coaching te verduidelijken en om jouw uiteindelijke doel te omschrijven.

Vervolgens gaat het coaching-traject van start.  Ik richt me als coach op het bereiken van jouw doelen.  We focussen op het zelf vinden van je eigen antwoorden.   Het is mijn belangrijkste taak als coach je zelf-motivatie eigen te maken.  Het is de bedoeling dat je deze vaardigheid in de toekomst bij soortgelijke problemen opnieuw kan toepassen.

Tijdens het traject worden controle-momenten ingelast om na te gaan of we nog steeds op het juiste spoor zitten om jouw uiteindelijke doel te bereiken.
 

Heb je nog verdere vragen of denk je dat coaching
de juiste beslissing is voor jou, neem contact op