Onze gegevens

Gauthier coaching & training

Sparrenweg 9

2275 Wechelderzande (Antwerpen)

T. +32 [0]495/69.91.04

E.

BTW BE 0841.088.978

Contacteer Gauthier coaching & training

Loading...

Je begeleiden in je persoonlijke ontwikkeling

Ik ontmoette een man tijdens een training die ik gaf in een bedrijf.  Hij bleef vasthouden aan zijn principe dat mensen niet om hulp mogen vragen.  Dat ze zelf altijd in staat moeten zijn hun problemen en taken op de werkvloer op te lossen. Oorspronkelijk gaf de man aan een carrièreswitch te willen maken. Tijdens onze sessies liet ik hem inzien dat het ok is om hulp te vragen.  Hij ging inzien dat zijn carriere niet het knelpunt was in zijn leven, maar eerder zijn principes waar hij halstarrig aan bleef vasthouden.
De man besefte dat hij eerder aan zijn persoonlijke ontwikkeling wilde werken, niet zozeer aan een nieuwe carrière.  Ik ging hem individueel coachen

De man werkt nog steeds in hetzelfde bedrijf in dezelfde functie en krijgt nog vaak van zijn collega’s te horen dat hij nu veel socialer en opener is geworden. Vaak hebben we een karaktereigenschap die je belemmert om verder te ontwikkelen. Als coach fungeer ik als een klankbord en kom je zelf tot inzicht(en) waardoor je verder kan groeien als persoon.

Wil je graag als persoon verder groeien en tot inzichten
komen over jezelf? Neem gerust contact op.