top of page

Coaching

Waarom


Een coach helpt en ondersteunt mensen om een bepaald doel te bereiken. Een professionele Lifecoach geeft je structuur, ondersteuning en feedback.

 

Een Lifecoach helpt mensen vorm te geven aan hun eigen leven, vanuit hun diepste wensen en verlangens.

In het bijzonder wordt er gewerkt aan de balans tussen werk en vrije tijd, verhogen van het zelfvertrouwen, kunnen omgaan met stress, verbeteren van communicatie en relaties, ontwikkelen van talenten, een betere afstemming van de loopbaan op de levensloop en het ontwikkelen van een positieve toekomstvisie.

 

Het belangrijkste doel van Lifecoaching is het verhogen van het levensgeluk.

 

HOE


Door middel van coachingtechnieken gaat de LifeCoach je een zo goed mogelijk inzicht geven in jouw leven.

Het is steeds de cliënt die het onderwerp en het doel van de coaching bepaalt.

 

In elke coachingsessie evalueren we de situatie en werken we aan het doel dat jij wil bereiken.

 

Mijn focus is toekomstgericht en mijn aanpak richt zich dan ook op de oplossing in plaats van op het probleem. Door te focussen op de oplossing komt men veel sneller daar waar men naartoe wil.

 

Het traject


Een coaching-traject omvat drie tot vijf gesprekken van anderhalf uur.

 

Tijdens het eerste gesprek bepalen we samen hoe we jou specifieke vraag gaan aanpakken. In dit intakegesprek maken we tijd om kennis te maken, om de werkwijze van coaching te verduidelijken en om jou uiteindelijke doel te omschrijven.

 

Vervolgens gaat het coach-traject van start, waarbij ik me als Coach richt op het in beweging zetten van het bereiken van jou doelen.

Tijdens dit traject gaan we focussen op het zelf vinden van je eigen antwoorden.

Als coach is het mijn grootste taak je hierin de zelf-motivatie eigen te maken om deze vaardigheid in de toekomst bij soortgelijke items te kunnen gaan toepassen.

 

Tijdens het traject worden voldoende controle-momenten ingelast om na te gaan of we nog steeds op het juiste spoor zitten om jou uiteindelijke doel te bereiken.

 

WAAR


Voor onze coachingsessies ontvang ik jou graag in mijn praktijk aan huis in een rustige, ontspannen en discrete omgeving te Wechelderzande.

Wil je weten of coaching voor jou de juiste keuze is...

 

Neem gerust even contact op telefonisch of via het invulformulier.

20211121_142443.jpg
logo transparant.png
bottom of page